logo

Vertalingen Spaans, maar ook Nederlands, Engels,

Duits, Frans en Italiaans

 

Fotolia 35524169 Vertalingen (midden)De vraag naar professionele vertalingen is groot en groeit gestaag. Buitenlanders die in Nederland komen studeren of werken, toeristen die de Nederlandse cultuur willen proeven, bedrijven die nieuwe markten ontdekken. 

De internationale uitwisseling neemt toe, de landsgrenzen vervagen.

Vertaalbureau Spaans Rivas is naast vertalingen Spaans ook gespecialiceerd in de volgende vertaalcombinaties

Heldere communicatie van en naar het Spaans is in al die gevallen onmisbaar.
Taalbureau Spaans-Rivas helpt u daarbij. Spaans-Rivas is een modern allround vertaalbureau en levert professionele, hoogwaardige vertalingen tegen scherpe tarieven.

Lees meer over Spaans-Rivas

 

Tolken

Tarieven

De onderstaand vermelde tarieven zijn een indicatie. Ze kunnen per tolkopdracht, type, locatie en onderwerp verschillen. Voorafgaand aan een opdracht wordt het tarief en de levertijd met u afgesproken en per mail aan u bevestigd. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Telefonisch tolken, gesprekstolken en simultaantolken:

  • Uurtarief: vanaf € 80,-met een minimum van 1 uur. Afhankelijk van de opdracht en locatie worden ook reiskosten, reistijd en voorbereidingstijd berekend. In het weekend, na 18:00 en op feestdagen wordt een toeslag berekend. Een opdracht wordt na het eerste uur, per 30 minuten, naar boven afgerond.
  • Tarief halve dag (4 uur): ca € 320,-
  • Tarief hele dag (8 uur) : ca € 595,-

Tarief & werkwijze

Scherpe tarieven en scherpe levertijden. Vertalingen naar de moedertaal van de vertaler en revisie door een collega-vertaler.

Specialismen

Met 24 jaar vertaalervaring heeft ons bureau veel specialismen opgebouwd, zoals technische documentatie, natuur, milieu, voeding, transport en telecommunicatie.

Reclame

Vertalingen van uw bedrijfscommunicatie om succesvol te zijn op nieuwe markten en in nieuwe culturen.

Financieel

Vertalingen van documenten die de basis vormen van uw professionele bedrijfsvoering. Zowel voor het MKB als voor het grootbedrijf.

Beëdigd & Juridisch

Vertalingen van al uw juridische documenten door beëdigde vertalers uit het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).